följa varandra i bloglovin?

hejj bloggen..


har inte kunnat blogga på ett tag det har varit fel på telia så mitt internet har inte funkat! jävla skit telia säger jag bara haha.. någon mera som har haft problem med det?? men hur är det med er mina läsare:)? det är bra med mej lite trött bara blir nog att sova tidigt idag! va en lång jävla skol dag idag.. tråkigt va det också för den delen.
jag kom precis hem iaf ska fixa något oh äta oh sen pluggga lite (y) sen blir det att dra ut oh träffa lite folk :)
måste hinna med att göra negerbollar också det va länge sen, riktigt sugen på det! haha.. skönt med onsdag bara  två dagar kvar på denna vecka sen blir det lite ledigt skönt!men vad hittar ni på idag mina solstrålar :D?!
nu blire inte mera bloggande ska svara på alla kommentarer oh sen fixa till lite käk osv... bloggar nog mera imorn! pusss / L


vore läppförstoring något? hmm...

hejsan hoppsan mina läsare!
hur är det en sån här lördags eftermiddag :)?

med mej är det bra, lite ont i halsen bara!
den här veckan gick mycket fort.. tiden bara rullar iväg jag som hade tänkt att försöka hinna med att blogga men icke sa nicke.. men ska försöka bli bättre, men det är nog med att svara på alla kommentarer! men det är alltid kul med kommentarer så sluta inte kommentera för det.. för det kallade " STOR " bloggarna dom skiter ju i alla sina kommentarer dom svarar inte på någon, jag tycker det är hel fel haha.. klart man ska svara på sina kommentarer man får.. det är också därför jag inte hinner med att blogga så mycket eftersom jag har nog med alla mina kommentarer oh dom väljer ju att blogga istället, kanske vore en bättre ide?  men känner att man har annat för sig än att sitta oh blogga hela dagarna eller vad säger ni? skönt med helg iaf! :) vad hittar ni på för kul i helgen då ?? :) jag gör inte så mycket, hade bestämt mej för en lugn helg.. kan behövas det också! men hoppas ni får en underbar helg! nu ska jag gå oh äta lite mat sen ska jag ut ! :) ADIOS BITCHES  / L (K)

_______________________________________________________________
---------- ------------- ------------ ------------ ------------

jag är riktigt sugen på läppförstoring! det är så snyggt,
men bara det är inte blir för stort för då blir det fult..
vad tycker ni om läppförstoring vore det något :)?



alla tycker ju olika så kommentera oh berätta sötnosar!

följa varandra i bloglovin?

hej bloggen!

hur är läget mina vänner? :)

med mej är det kanon lite små trött som vanligt bara haha.

det är tisdag idag, slut på lovet vilket är väldigt tråkigt! men det är bara några veckor till sen blir det lov igen, skönt det.

men dom här två dagarna har gått rätt fort ändå, oh det är ju plus i kanten. hatar dagar som går segt, fan det värsta som finns hah.

" halloween " helgen va rätt kul :) blev lite festande oh så! vad gjorde ni sen mina läsare? :) vad hitta ni på för skoj!?

nu sitter jag här klockan är strax halv fem oh det är redan mörkt ute /; så tråkigt det är med mörkret! eller vad säger ni? ni kanske tycker om när det är mörkt, vad vet jag haha.. men jag tycker verkligen inte om mörkret! fast det blir ju ljusare tidigare på morgonen det är ju bra. men tycker ändå inte det ska bli så mörkt så tidigt bara, men det är ju så den här årstiden tyvärr.. kallt oh grått! snart kommer snön också buuurrr kallt!

haha men nu ska jag inte sitta här oh klaga massor.. ska käka lite mat nu oh sen lägga mej i ett varmt bad tror jag. vore så sköönt!

men vad ska ni hitta på idag? :)

kommentera oh berätta!

ha det bäst , puss/ L

bli vän på facebook : Linnea Montazami


RSS 2.0